вівторок, 25 лютого 2014 р.


У п’ятницю, 21 лютого 2014 року, з благословення Преосвященного Владики Тараса Сеньківа Апостольського Адміністратора Стрийської єпархії, проведено канонічну візитацію греко-католицької парафії в с.Дроговиж, Миколаївського району. Візитацію провели о. Володимир Ждан, канцлер Стрийської єпархії та о. Іван Барбуляк, Допоміжний судовий Вікарій Стрийської Єпархії.
       Візитація розпочалась Божественною Літургією в церкві Успіння Пресвятої Богородиці с. Дроговиж. В літургійній проповіді о. Володимир наголосив на важливості канонічної візитації для парафії.
«Сьогодні ми вдивляємось в терпіння Господа Нашого Ісуса Христа, через терпіння українського народу. Бо де є присутній Бог? Там, де найбільше терплять люди»,- зазначив священик.
«І так, як Христос, помираючи віддав свого духа, мав сповнити волю Отця щоб в третій день воскреснути, - продовжуючи сказав о. Володимир, - так само і ми, вірмо, що наша держава воскресне, що Господь через наші розкаяні серця вислухає і благословить нас».
    Надалі, о. Володимир та о. Іван відвідали Дроговизьку загальноосвітню школу ІІІІ ступенів, де зустрілися з учнями та педагогічним колективом. Після спільної молитви, отець-канцлер звернувся до школярів із духовною настановою щодо їхнього життя з Богом, застерігаючи перед небезпеками, які чекають їх у цьому світі та закликав школярів плекати і розвивати таланти, які дав їм Господь Бог.

Свистун В.А.,заст. директора школи з навчально – виховної роботи















Немає коментарів:

Дописати коментар