понеділок, 10 листопада 2014 р.

      27 жовтня в шкільній бібліотеці Дроговизької ЗОШ І -ІІІ ступенів відбулося традиційне свято посвяти у читачі під назвою "Подор до книжового дому" для учнів 2-го класу, які вже добре вміють читати і з задоволенням штурмувати ганок шкільної бібліотеки.
  Біюліотекар Кушнірецька Н.Є. наголосила, що книга і читання - важливі чинники для формування духовної особистості. Книга - чудове надбання людства, наш кращий порадник і друг, вірна супутниця життя.
   Підготувати свято допомогали: педагог - організатор Рій С.М., вчитель музичного мистецтва Павлів Г.Л., учні 6-го, 7-го та 9-го класів.
  Готувалися до перших відвідин бібліотеки і другокласники разом із своєю вчителькою Фіялкович Т.О. Вони підготували вірші, прислів'я та приказки про книгу.
   Для нових читачів була проведена екскурсія бібліотекою. Під час екскурсії діти ознайомились з поняттям бібліотека, бібліотекар, читальна зала. З цікавістю розглядали дитячі книжечки, гортали сторінки, дивилися ілюстрації до творів. Другокласники ознайомилися з правилами збереження книги, правилами поведінки у бібліотеці. По закінченню свята ведучі вручили другокласникам емблеми - "Посвята у читачі".







Немає коментарів:

Дописати коментар